BETON 243 als inspiratie voor uw tuinprojecten

, in de categorie Tijdschrift BETON .
  • BETON 243 als inspiratie voor uw tuinprojecten

De maart editie van uw tijdschrift BETON is gepubliceerd. Een nummer waarvan het hoofddossier is toegewijd aan trends in de aanleg van tuinen. Als u op zoek bent naar ideeën of inspiratie, neem dan snel een kijkje in ons tijdschrift. Ontdek ook het artikel over de nieuwe brochure van onze vereniging FEBESTRAL: "Beton, veelzijdigheid troef! ", een brochure die de diversiteit van het brede gamma aan betonproducten voor de aanleg van openbare ruimten laat zien. De zwakke weggebruikers zijn ook belangrijk bij de ontwikkeling van moderne openbare ruimte. Ontdek de fietspadstenen.

Op projectniveau ging BETON langs in Mollem om het nieuwe gebouw van de Scoutsgroep Kramaai te bezoeken. Beton brengt er al zijn pracht.

De betonsector organiseerde ook een ronde tafel om de toekomst van de bouw te bespreken en de kansen die prefab beton te bieden heeft.

FEBE stelt nieuw lid voor: het Limburgse bedrijf BEMAX. De redactie ontmoet Merijn van den Eeden, manager van BEMAX.

Helaas werd het begin van dit jaar ook getekend door het verdwijnen van een reus, een pionier in de prefab beton. Arnold Van Acker verliet ons op 10 januari 2019.

De bomen door het certificatiebos gaat dit keer over BE-CERT.

Ontdek ook het traditionele "Betonnieuws".