Het decembernummer van BETON (238) is gewijd aan veiligheid

, in de categorie Tijdschrift BETON .
  • Het decembernummer van BETON (238) is gewijd aan veiligheid

Het laatste BETON-nummer van het jaar 2017 is gewijd aan veiligheid. Ontdek aan welke veiligheidsvoorschriften U aandacht moet schenken vanaf het ontwerp tot de definitieve stabilisatie van de elementen in beton op de werf. Hoe kunt u de veiligheid verbeteren vanaf de planning van het project en in de fabriek? BETON stelt enkele mogelijkheden voor. Nog steeds in het kader van de veiligheid, heeft BETON Dirk Meylemans en André d’Hooghe ontmoet. De werfleiders van de montageafdeling van ERGON leggen uit hoe veiligheid de rode draad is die door hun dagelijkse activiteiten loopt.

BETON besteedt ook heel wat aandacht aan de uitreiking van de FEBE Elements Awards van 28 november 2017. Lees de toespraak van minister Kris Peeters en maak kennis met de laureaten in de verschillende categorieën: Precast in Buildings, Precast in Structures, Precast in Infrastructure, Precast in Landscape en de Outstanding in Innovation Award.

Ontdek het eerste deel van onze reeks over het domein van de certificatie. BETON sprak met Johan Horckmans, directeur van PROBETON en algemeen secretaris van BUCP. Hij zorgt voor meer inzicht in de vzw PROBETON.

We sluiten dit magazine af met het traditionele “Betonnieuws”.