BETON 225

, in de categorie Tijdschrift BETON .
  • BETON 225

Aan het begin van schooljaar 2014 wijdt BETON 225 een dossier aan water en alle toepassingen die daarop betrekking hebben. Wendy Francken, directrice van het VLARIO (het overlegplatform voor water in Vlaanderen), legt uit welke uitdagingen hemelwater met zich meebrengt.

Ontdek de nieuwe grachtelementen van de gemeente Zingem. BETON bezocht ook de kantoren van ecobeton water technologies, fabrikant van systemen voor waterbeheer.

In dit waterdossier stelt BETON u bovendien voor om uw voorbehandelingsinstallatie eens door te lichten. Ontdek ook de betonnen arena van Goedefroo + Goedefroo voor de wereldtentoonstelling van Milaan in 2015. Raadpleeg tot slot de nieuwe handig voor water-producten die Tubobel et Webeco hebben ontwikkeld.

BETON plaatst ook de rechtenfaculteit die de Universiteit Hasselt onlangs in gebruik heeft genomen in de kijker. Vroeger was deze site een gevangenis. Ontdek verder de ontwerpvrijheden die architectonisch beton biedt.

Neem tot slot ook een kijkje in de gebruikelijke rubrieken met nieuws over beton, de productcatalogus en de lijst met fabrikanten die lid zijn van de federatie.

Veel leesplezier!