Vacature

Wij zijn op zoek naar Tweetalig (fr/nl) Allround Medewerker (m/v) om ons klein maar dynamisch team te versterken op het gebied van administratie en communicatie.


• Ben je in het bezit van een bachelor diploma in marketing, communicatie, secretariaat of talen ?
• Ben je creatief, heb je oog voor detail en ben je een geboren organisator ?
• Ga je steeds op de meeste efficiënte manier te werk en heb je een grote verantwoordelijkheidszin ?
• Kan je daarenboven goed omgaan met een hoge graad van zelfstandigheid ?

Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken.
Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op (sma@febe.be) en we zoeken samen uit hoe we jouw carrière binnen onze Federatie kunnen vormgeven.

Wij zijn op zoek naar een Tweetalig (fr/nl) Product Manager Infrastructuur (m/v) om in ons klein en dynamisch team de ontwikkelingen met betrekking tot betonnen buizen, waterzuivering en verhardingen op de voet te volgen en het gebruik van deze geprefabriceerde betonnen oplossingen in heel België te promoten.


• Kan je je weg vinden in lastenboeken en weet je waar kansen liggen voor prefab beton?
• Ben je een goede communicator en ben je in staat om in werkgroepen net díe punten te accentueren die mensen verenigen?
• Ben je bereid om het gezicht van FEBE te worden als het om infrastructuurproducten gaat?
Dan ben jij onze kandidaat! We zijn niet op zoek naar de grote technieker. Wel naar iemand die de techniek begrijpt en van daaruit kansen ziet voor prefab beton in infrastructuur en die de mening van de Belgische fabrikanten in diverse werkgroepen en commissies kan verdedigen.
Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op (sma@febe.be) om te kijken in welke mate jouw ambities en vaardigheden een aanvulling zijn op onze bestaande kwaliteiten.